28 januari 2014

Blij, dankbaar en strijdbaar

Vandaag heb ik te horen gekregen dat ik de PvdA leden in Noord-Brabant mij gekozen hebben tot beoogd lijsttrekker bij de komende Statenverkiezingen!

Allereerst wil ik de leden hartelijk danken voor het in mij gestelde vertrouwen. Ik ga zorgen voor een zichtbare, verbindende en daadkrachtige PvdA! Een PvdA dat staat voor een Brabant waarin alle Brabanders zich thuisvoelen, waar ruimte, gezondheid en werk eerlijk worden gedeeld en waarin iedereen kan meedoen.

Graag wil ik hierbij ook mijn collega kandidaten, John Arkes en Johan Stalknecht, danken voor de prettige en inspirerende debatten. De PvdA is in de Staten de enige partij die de leden heeft laten mee beslissen in de keuze van de lijsttrekker. Bij andere partijen is de lijsttrekker voorgedragen door het bestuur of er was slechts één kandidaat.

Wat gaat er verder allemaal plaatsvinden tot 2 maart? Binnenkort wordt de concept-kandidatenlijst bekend gemaakt. Op de gewestelijke vergadering op 11 december a.s. zal deze definitief worden. Verder wordt er hard gewerkt aan ons verkiezingsprogramma en ook dat zal op 11 december worden vastgesteld.

En dan is er natuurlijk nog de campagne! Er is een campagneteam gevormd en we gaan aan de slag! Hoe meer zielen er mee doen, hoe meer vreugd (en zichtbaarheid!). Dus mocht je interesse hebben om deel te nemen aan de campagne laat het dan weten! Voor een grote PvdA, juíst nu!

Annegien Wijnands

www.annegienwijnands.nl