17 september 2012

Word lid van onze PvdA afdeling!


 

De afgelopen weken hebben aangetoond dat Nederland toe is aan sociaal beleid.  Mensen reageerden erg positief op het enthousiasme waarmee PvdA vrijwilligers de straat op gingen om te flyeren en rozen uit te delen.

 

Samen hebben we een super goed verkiezingsresultaat neer gezet! Daar kunnen we trots op zijn! Maar dat had niet gekund zonder steun van vrijwilligers, leden en niet leden, die ook vinden dat de PvdA voor een sterker en socialer Nederland staat.

 

 

Wat opviel is dat veel mensen op straat aangeven dat ze altijd PvdA stemmen, maar eigenlijk nog geen lid zijn. Velen weten niet eens dat dat kan. Toch heeft het lidmaatschap van de PvdA best veel voordelen, zowel voor de leden als de partij zelf:

 

  • Je blijft op de hoogte wat de PvdA lokaal en landelijk doet
  • Je wordt uitgenodigd voor allerlei activiteiten
  • Je hebt zeggenschap over het beleid van de PvdA
  • Je kan je aanmelden om actief te worden.

 

Voor de PvdA betekent een groot aantal leden zowel inkomsten als een duidelijke sociaal democratische stem te kunnen laten klinken in Nederland. We streven naar een aantal van 100.000 leden!

 

We roepen dan ook iedereen op om lid te worden van de PvdA!! Je kan actief worden, maar dat hoeft niet. Het kost slechts 1 euro per maand, en je mag meer geven als je wil.

 

Wil je lid worden van onze afdeling, of wil je meer weten, neem dan contact op met onze voorzitter: 06-21224153.

 

.