16 januari 2011

Zilveren speld uitgereikt op nieuwjaarsreceptie

 

Zondagmiddag vond de nieuwjaarsreceptie van de PvdA afdeling Helmond plaats bij café “Zeezicht” in Helmond. Het was een zeer geslaagde bijeenkomst met een grote verscheidenheid aan sprekers. Zowel Attje Kuiken (Tweede Kamerlid), Annegien Wijnands (lijsttrekker Provinciale Staten), Jos Boetzkes  (politiek leider en fractie voorzitter PvdA Helmond) en Thom van den Brule (voorzitter PvdA Helmond) kwamen aan het woord.

Helaas moest dhr. F. Jacobs wegens de recente ontwikkelingen verstek laten gaan. Het feit dat de burgemeester wederom extra beveiligd moet worden werd door alle sprekers als schokkend en onaanvaardbaar gekarakteriseerd.

De algehele tendens was er één van positiviteit. De uitdaging die voor ons ligt, een goed resultaat halen bij de PS-verkiezing zodat het huidige destructieve landelijke beleid een halt kan worden toegeroepen, wordt vol vertrouwen tegemoet gezien.

Attje Kuiken reikte de zilveren speld van de PvdA uit aan Geert van Maurik wegens zijn grote verdienste voor de PvdA en de Helmondse gemeenschap in de laatste 40 jaar. Deze zilveren speld wordt maar zeer zelden uitgereikt.  Deze zal door Jos Boetzkes en Thom van den Brule aan Geert worden uitgereikt omdat hij deze wegens ziekte helaas niet zelf in ontvangst kon nemen.

                       

                   

Meer foto’s nieuwjaarsreceptie. (link)

.

.