Fractievoorzitter & Raadslid

Duran Kurumli

Duran Kurumli

Over Duran Kurumli

Kandidaatstellingscommissie over Duran:

“Duran heeft een administratie- en belastingkantoor in Helmond met een verscheidenheid aan klanten. Hij zet zich als voorzitter van een maatschappelijke organisatie in om jongeren meer kansen in de samenleving te bieden. Hij heeft een natuurlijke uitstraling, geeft blijk van een grote maatschappelijke betrokkenheid en vindt sociale stijging van mensen erg belangrijk. Duran is een intelligente en innemende nieuwe politicus die een aanwinst beloofd te zijn voor de Helmondse PvdA en de gemeenteraad.”

Wie ben je?
Ik ben Duran Kurumli, geboren in Turkije, maar getogen in Helmond. En dat laatste ben ik ook in hart en nieren. Als kind van gastarbeiders ben ik een levend voorbeeld van verheffing. Ik geloof heel sterk dat juist dit een punt is wat de PvdA uniek maakt. We geven om veel mensen en gunnen het juist om een volgende stap te maken in je leven en carrière.

Wat doe je?

Ik ben ondernemer en heb o.a. een administratie- en belastingkantoor in Helmond met een verscheidenheid aan klanten. Daarnaast zet ik me als voorzitter van een maatschappelijke organisatie in om jongeren meer kansen in de samenleving te bieden

Wat wil je?
Ik merk dat de verschillen in de samenleving groter worden. Niet alleen het klassieke verschil tussen arm en rijk, maar juist ook tussen velen groepen in onze samenleving. Ik zie niet in hoe polarisatie onze samenleving verder zal brengen en begrijp werkelijk niet waarom bepaalde politici bewust deze kloof aan het vergroten zijn. Ik wil er alles aan doen om juist deze kloof te dichten.

Stem Duran Kurumli,

Stem PvdA, zeker in Helmond!