Hassana Kadaoui

Hassana Kadaoui

Over Hassana Kadaoui

Kandidaatstellingscommissie over Hassana:

“Hassana is medewerker bij een bank en nieuw bij de PvdA in Helmond. Zij is sinds kort lid en heeft zich geïntroduceerd als een jonge en frisse kandidaat met een goede uitstraling. Hassana is ervaren op het terrein van welzijn, jeugd en veiligheid en is actief als vrijwilliger in de wijken. Zij heeft daardoor een breed netwerk en zal kunnen optreden als verbinder tussen wat er speelt in de stad en de politiek. Zij is een gemakkelijke prater met een prettige uitstraling. Hassana is een onervaren maar veelbelovend nieuwe politica die zich in de komende jaren sterk kan ontwikkelen en bereid hiertoe veel te investeren.”

Wie ben je?
Mijn naam is Hassana Kadaoui, geboren op 30 augustus 1973 in Beni Sidel (Marokko). Ik ben in Eindhoven opgegroeid en kom uit een gezin van 9 kinderen. Sinds 1994 woonachtig in Helmond en heb een dochter van 21 jaar.

Wat doe je?
Naast mijn sportieve activiteiten zoals het mee doen van de Roparun, hardlopen en mountainbike, ben ik werkzaam als medewerker bij de Rabobank. Ik doe daarnaast vrijwilligerswerk o.a. bij Mansouri gym, buurtpreventie Annawijk en (tijdelijk) voor de wijkraad Helmond centrum. Sinds kort ben ik ook actief voor de PvdA.

Wat wil je?

Mensen in wijken met elkaar verbinden, actief meedenken, hoe kunnen we samen een betere en veilige wijk creëren. Tenslotte moeten we het samen met elkaar gaan doen. Elkaar in je waarde laten en kennis met elkaar delen.

Stem Hassana Kadaoui,

Stem PvdA, zeker in Helmond!