Algemeen bestuurslid

Mohamed Belâdel

Mohamed Belâdel

Over Mohamed Belâdel

Kandidaatstellingscommissie over Mohamed:

“Mohamed is een jong lid dat zich graag wil inzetten voor de PvdA en daarvoor in de gemeenteraad zou willen plaatsnemen. Hij is zeer geïnteresseerd en deskundig in digitale techniek en wil zijn kennis en ervaring inzetten voor het verbeteren en beschermen van de samenleving. Specifiek wil hij zich vooral inzetten voor een beter begrip van digitale techniek en de beschikbaarheid en veiligheid van gegevens. Mohamed heeft groeimogelijkheden en kan zich, na verbreding van zijn horizon, ontwikkelen tot een goed burgercommissielid en raadslid.”

Wie ben je ?
Mijn naam is Mohamed Belâdel. Vanaf 28 januari 1985 ben ik de jongste in mijn ouderlijk huis. Ik ben geboren in Delft, maar lang heb ik er niet gewoond. Ik ben opgeroeid in Kessel en later verhuis naar Deurne. Sinds 2013 ben ik samen met mijn vrouw Ilham woonachtig in Helmond. Elien is momenteel de jongste thuis.

Wat doe je ?
Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in techniek. Niet veel later werd ik geïntroduceerd in de wereld van computers. Heb gedurende mijn MBO studie stage gelopen bij de IT afdeling van de Gemeente Helmond. In 2008 ben ik als ingenieur afgestuurd in informatica. Vanaf dat moment heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt als een technisch applicatie specialist en zelfstandig programmeur. Momenteel ben ik werkzaam als IT Concept Onwer bij FujiFilm te Tilburg.

Wat wil je ?
Sinds 2016 ben ik betrokken in de lokale politiek te Helmond. De kerngedachte van de PvdA komt overeen met mijn persoonlijk idealen. Solidariteit, eerlijk en rechtvaardig zijn de middelen die ik wil inzetten voor alle Helmonders. Er wordt mij steeds verteld dat mijn help gen te groot is, of is het dat de gezamenlijke solidariteit te klein is? Niet iedereen krijgt dezelfde kansen. Ik vind dat iedereen recht heeft op dezelfde kansen, en daarom ik wil graag helpen zodat iedereen deze kansen ook krijgt. Ik loop al een tijd mee met de fractie en met het bestuur. Ik ambieer een rol als burgercommissielid of als raadslid.

Stem Mohamed Belâdel,

Stem PvdA, zeker in Helmond!