Stijn Smeulders

Stijn Smeulders is fractievoorzitter van de PvdA Statenfractie van Noord-Brabant. 

Mijn naam is Stijn Smeulders, ik ben woonachtig in Helmond en sinds de Statenverkiezingen van 2011 Statenlid. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als strategisch adviseur van de directie en het college van B&W van Valkenswaard. Ook ben ik actief in de PvdA afdeling in Helmond. In de Statenfractie ben ik woordvoerder ruimte over o.a. wonen, ruimtelijke ordening, leegstand en ontwikkelbedrijf. Daarnaast ben ik woordvoerder financiën en erfgoedcomplexen.

Als woordvoerder ruimte probeer ik zoveel mogelijk contact te hebben met Brabanders die betrokken zijn bij de plannen die de provincie heeft. Ook met Brabantse partijgenoten probeer ik zoveel mogelijk contact te onderhouden. Dit doe ik o.a. door regelmatige overleggen te organiseren met PvdA-raadsleden uit de diverse Brabantse gemeenten. Indien u vragen of opmerkingen heeft ben ik graag bereid u te woord te staan of ter plekke te komen kijken wat er in uw omgeving speelt.

Portefeuille: ruimtelijke ordening, wonen, werklocaties + detailhandel, ontwikkelbedrijf, financiën en erfgoedcomplexen

Regio: Helmond, Etten-Leur, Steenbergen, Breda/Baarle-Nassau/Alphen-Chaam, Zundert, Geertruidenberg, Oosterhout, Rucphen, Drimmelen, Woensdrecht, Halderberge, Bergen op Zoom, Moerdijk en Roosendaal

Bezoek ook de website van de PvdA Brabant